Aslında böyle birşeye bugüne kadar ne ihtiyacım oldun ne de böyle birşeyin aklıma geldiğini söyleyemem. Ama bugün yaptığım güncellemelerden sonra gdm ekranına gelmeden hemen önce ekranda aşağıya doğru gri çizgilerin olduğu mavi bir ekran geliyor ve sol üst köşede kursor yanıp sönüyor. Benim bilmek istediğim ismini bile anmak istemedğim işletim sisteminde bu tür güncellemeleri kaldırmakl gibi bir durum söz konusuydu. Debianda veya genel olarak Linux'ta böyle birşey mümkünmü ?
Sayfa 1 de 1
Yapılan son güncellemeler nasıl geri alınır ? Debian
Gönderilme Tarihi : 23 October 2008 - 03:54
YuiJin, 22.10.2008, 22:42 tarihinde yazdı.
Aslında böyle birşeye bugüne kadar ne ihtiyacım oldun ne de böyle birşeyin aklıma geldiğini söyleyemem. Ama bugün yaptığım güncellemelerden sonra gdm ekranına gelmeden hemen önce ekranda aşağıya doğru gri çizgilerin olduğu mavi bir ekran geliyor ve sol üst köşede kursor yanıp sönüyor. Benim bilmek istediğim ismini bile anmak istemedğim işletim sisteminde bu tür güncellemeleri kaldırmakl gibi bir durum söz konusuydu. Debianda veya genel olarak Linux'ta böyle birşey mümkünmü ?
Sanırım Linux'ta yok çünkü yeni dosyalar eski dosyaların üstüne yazlmıştır.
X-Server dosyaları güncellenmiştir o nedenle grafik kartınız tanınmamıştır.
Hangi Linux dağıtımı olduğunu bilirsek sorunu gidermende belki yardımcı olabiliriz.
Gönderilme Tarihi : 23 October 2008 - 05:33
Heaven, 23.10.2008, 15:54 tarihinde yazdı.
Sanırım Linux'ta yok çünkü yeni dosyalar eski dosyaların üstüne yazlmıştır.
Hangi Linux dağıtımı olduğunu bilirsek sorunu gidermende belki yardımcı olabiliriz.
Debian Lenny
Çözümde yardımcı olabilecek başka bir bilgi istiyormusunuz ?
Sayfa 1 de 1
1 Kullanıcı konuyu okuyor
0 Kullanıcı, 1 Misafir, 0 Kayıtsız kullanıcı
Zafer-Ticaret | BilgiVadisi | Bizim Forumlar | IPBAccess | Web Listele | Eski Dünya | zbahadir | Teknik Forumlar | Eprom-Elektronik | Teknik Terimler | Bursa Posta

Giriş Yap
Çoklu Alıntı